Lisäpalvelut

Oletko suunnittelemassa polttareita, illanviettoa ystävien kesken, baby showereita, syntymäpäiväjuhlia jne.? Hyvä Tulee tarjoaa juhliin yhdessä tekemisen riemua. Rutkasti iloa, naurua ja rentoa meininkiä, ratkiriemukkaita leikkejä ja teemaan sopivia hauskoja tehtäviä.

Ota yhteyttä, tilaa juhlaasi 30-60 min. RIEMULLA-työpaja, joka suunnitellaan juuri sinun juhlaasi sopivaksi.

RIEMULLA-työpajan hinnat sovitaan erikseen. 

Kaipaavatko kehosi ja mielesi palautumista? Haluatko kirkastaa ajatuksiasi? Haluatko kirkastaa ajatuksiasi? Tarvitsetko energiaa elämääsi? Haluatko vahvistaa voimavarojasi?

Haluatko hetken vain itsellesi?

Rentoutusvalmentajana pystyn suggestiorentoutuksien avulla vaikuttamaan mm. stressinhallintaan, palautumiseen, suorituskykyyn, motivaation vahvistamiseen, jännitykseen, itsevarmuuteen ja itsetuntoon.

Valmennuksessa en neuvo sinua, vaan esittämieni kysymysten  ja harjoitusten avulla sinä itse oivallat olennaiset sinua eteenpäin vievät asiat. Rentoutusharjoitusten aikana herätämme myös alitajunnan, joka on tärkeässä roolissa, kun haluat muutosta. 

Tapaaminen koostuu kartoituskeskustelusta, rentoutusharjoituksesta ja loppukeskustelusta lähtökohtasi ja tarpeesi huomioiden. Kertakäynti on 1 h.